Psycholoog Francine

psycholoog-amsterdam Francine

Francine

Mijn verhaal begint in een klein boerendorpje in Zwitserland waar mijn vader huisarts was. Ik vond zijn beroep en vooral het runnen van een eigen praktijk reuze interessant, maar kon niet tegen bloed. Logisch dat je dan als tiener uit komt bij een studie psychologie.

Het gebeurde in 3 dagen tijdens een stedentrip naar Amsterdam: ik werd verliefd en hij ook op mij.
Easyjet heeft goed geld aan ons verdiend, maar na 5 jaar besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ben voorgoed naar Amsterdam verhuisd.

15 jaar en 2 kinderen later ben ik er nog steeds van overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Naast mijn werk ben ik moeder van een dochter en een zoon, echtgenoot, hondeneigenaar en levensgenieter.


Psychologie en therapie

Ik heb Psychologie gericht op volwassenen en kinderen gestudeerd aan de Universiteit van Bern.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals integratieve psychotherapie, hypnotherapie, emdr-therapie en relatietherapie.

Jij staat centraal in de therapie want jij bent de expert van jezelf en jouw probleem. Je goed en op je gemak voelen in mijn praktijk is belangrijk om van start te gaan. Vertrouwen tussen cliënt en therapeut is de basisvoorwaarde voor het slagen van een goede begeleiding. Mijn houding is open en warm, en ik ben gewend om efficiënt en doelgericht te werken zonder bureaucratie.

Ik ben lid van het NIP, de beroepsvereniging NVPA, het NAP en van de koepelorganisatie RBCZ.


psycholoog-amsterdam Francine
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam-IJburg
Cas Oorthuyskade 110
1087BB Amsterdam
Top