Hypnotherapie Amsterdam

psycholoog-amsterdam Francine

Hypnotherapie bij Francine

Soms weten mensen niet wat de oorzaak van hun probleem is en willen zij daar heel graag achter komen om hun eigen doen en laten beter te begrijpen. Soms weten mensen wel waar hun klacht uit voorkomt en hebben zij al heel vaak over nagedacht, zich voorgenomen om te veranderen maar vallen zij steeds weer terug in hun oude patroon.

Je zou dan kunnen stellen dat je op bewust niveau heel goed weet wat er aan de hand is, hoe jij je anders wilt gedragen maar op onbewust niveau lijken andere krachten aan het werk te zijn. Vaak ervaren mensen dan een gevoel van onmacht of controleverlies omdat zij maar niet van die klacht kunnen afkomen hoewel zij dat heel graag willen.

Herken je dit? Dan is het wel eens handig om de samenwerking tussen het bewuste en het onbewuste te verbeteren en daarbij kan hypnotherapie helpen.

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van trance. Trance is een toestand van diepe ontspanning en geconcentreerde, naar binnen gerichte, aandacht. Daarbij gaat het denken meer naar de achtergrond en kan contact worden gemaakt met het onbewuste.

Dat stelt je in staat om diepere lagen van je bewustzijn te onderzoeken, de oorzaak van jouw probleem te ontdekken en op te lossen.


Hypnotherapie

De oplossing van jouw probleem ligt in jezelf

Het is een kortdurende en doelgerichte therapie voor iedereen die de ontmoeting met zichzelf wil aangaan. In contact met het onbewuste is het mogelijk om belemmerende overtuigingen los te laten, onverwerkte gevoelens te verwerken, nieuwe inzichten te verwerven, hulpbronnen te ontdekken en nieuw gedrag aan te leren.
Hypnotherapie is in te zetten bij veel verschillende psychische en lichamelijke klachten. Er valt te denken aan:

✓ Stress en burnout
✓ Angsten
✓ Trauma

✓ Slaapproblemen
✓ Eetproblemen
✓ Psychosomatische klachten

✓ Depressie
✓ Innerlijke conflicten
✓ Rouw en verlies
✓ Pijnklachten

Je bent welkom.

Francine Wong
Geregistreerd bij NIP, NVPA, RBCZ


psycholoog-amsterdam Francine
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam-IJburg
Cas Oorthuyskade 110
1087BB Amsterdam
Top