Ervaringen van cliënten

psycholoog-amsterdam FrancinePsycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Ik liep vast op mijn werk, met mijn kinderen en in mijn relatie. Alles was me te veel en overal voelde ik me tekort schieten.

Francine heb ik ervaren als heel warm, open en eerlijk. Ik heb ontdekt dat ik mezelf al jarenlang wegcijferde om het maar iedereen naar zijn zin te maken.

Zij heeft me laten ontdekken wat ik nou eigenlijk belangrijk vond en voor mezelf wenste. Ik heb geleerd naar mijn eigen behoeftes te luisteren, prioriteiten te stellen en te aanvaarden dat ik niet iedereen blij kon maken. Ik sta nu beter in mijn kracht, voel me rustiger en zelfverzekerder.
Dank je wel!”Psycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Toen wij de hulp van Francine hebben ingeroepen, stond onze relatie onder grote spanning. Veel heftige ruzies en weinig begrijp voor elkaar kenmerkten onze relatie. In gezamenlijke gesprekken hebben wij geleerd om een ruzie niet te laten escaleren en daardoor kwam ruimte vrij om het onderliggende probleem aan te pakken.

Door de rustige en vertrouwensvolle houding van Francine hebben wij onszelf en elkaar beter leren kennen. Wij hebben meer begrip voor elkaar en hebben beter leren communiceren.”Psycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Francine ontvangt haar cliënten in een prettige ruimte. Er is veel speelgoed en knutselmateriaal voor de kinderen en voor mij als ouder voelt de ruimte ook fijn en veilig. Francine heeft onze dochter meer inzicht in zich zelf gegeven waardoor ze beter met lastige situaties kan omgaan.

Mijn ervaring is dat Francine een goede analyse kan maken van het probleem(gedrag) en heeft ons vertrouwen en handvatten gegeven waar we echt mee uit de voeten kunnen.”Psycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Samen met mijn partner heb ik relatietherapie gevolgd bij Francine. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Zij straalde veel rust en vertrouwen uit waardoor wij ons kwetsbaar konden opstellen.

Zij heeft ons geleerd om beter naar elkaar te luisteren en onze behoeftes aan de ander duidelijk te maken. Daadoor is onze relatie veel harmonischer en dieper geworden.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


psycholoog-amsterdam Francine
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog amsterdam Psycholoog Amsterdam-IJburg
Cas Oorthuyskade 110
1087BB Amsterdam
Top